Nyheder

21.10.2020
VILLUM FONDEN giver bevillinger på i alt 14 mio. kr. til seks forskere under det nye program Villum International Postdoc. Programmet er målrettet fremragende kvindelige forskere inden for det tekniske og naturvidenskabelige felt. Bevillingsmodtagernes forskningsprojekter spænder fra bæredygtighed i byggeri til fiskearters tilpasning til stigende vandtemperaturer.
09.10.2020
Overvejer du eller din forening at søge støtte til et projekt hos VELUX FONDENs uddelingsområde Aktive ældre? Så kom med til et af efterårets tre digitale informationsmøder hos VELUX FONDEN.
08.10.2020
VELUX FONDEN støtter indsatser, der giver mennesker i en udsat position mulighed for at deltage aktivt i samfundets fællesskaber. Fem projekter får nu i alt 11,5 mio. kr. til at udvikle og afprøve nye metoder til at engagere unge, indvandrerkvinder og psykisk sårbare og syge i at bidrage som frivillige.
24.09.2020
Kærlighedens topografi, vredens normer, buddhisme og forbrug. Syv humanvidenskabelige forskningsprojekter sætter med bevillinger fra VELUX FONDENs kernegruppeprogram nye perspektiver på blandt andet vores følelser, politik og religion.
22.09.2020
VELUX FONDEN sætter fokus på udvikling af metoder, der kan styrke forældreinvolvering blandt familier i en socialt udsat position. Tre nye bevillinger går til projekter med omdrejningspunkt i henholdsvis leg og læring blandt børn i daginstitutioner, skole-hjem-samarbejde og unge med selvskade.
11.09.2020
Med en ny hvidbog vil VELUX FONDEN undersøge fremtiden for arbejdet med rehabilitering og afdække hvad rehabilitering betyder og indebærer på tværs af sektorer og faggrupper. Og så kigger to forskningsprojekter nærmere på rehabilitering af hjernens såkaldte eksekutive funktion og lugtesansen.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne:

Emil Kaas Rasmussen
Kommunikationsrådgiver, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 29 66 67 32
Anna Høxbro Bak
Kommunikationsrådgiver, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 22 64 03 55
Dinah Fellah
Kommunikationskoordinator, VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN
Phone: 
+45 29 41 81 99